پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ اسفند ۱۴۰۱، ۸:۵۵

نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی :

مجاهدت های نیروی انتظامی مصداق امر به معروف است

مجاهدت های نیروی انتظامی مصداق  امر به معروف است

بیرجند-نماینده ولی‌فقیه در خراسان‌جنوبی گفت: مجاهدت‌هایی که نیروی انتظامی در امور مختلف بر عهده دارد در واقع مصداق بارز امر به معروف و نهی از منکر است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید علیرضا عبادی جمعه شب در دیدار با جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌جنوبی اظهار کرد: جایگاه نیروی انتظامی در نظام مقدس جمهوری اسلامی یک جایگاه ویژه و حافظ جان، مال، ناموس مردم و نظم در جامعه است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی بیان‌کرد: اقدامات و مجاهدت‌هایی که نیروی انتظامی در امور مختلف بر عهده دارد در واقع مصداق بارز امر به معروف و نهی از منکر است و از طرف دیگر حفظ هویت جامعه با تلاش بزرگواران نیروی انتظامی صورت می‌گیرد.

عبادی ادامه‌داد: خنثی کردن اقسام فتنه‌هایی که دشمنان به وجود می‌آوردند بی شک برای نیروی انتظامی هزینه‌هایی به همراه دارد.

وی با اشاره به موضوع انصاب فرماندهی جدید انتظامی خراسان جنوبی گفت: لازم مدیریت، جا به جایی هما است و همه جای ایران مناسب برای خدمت گذاری است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه منظور از همه فعالیت‌ها رضای خداوند است، یادآور شد: بعد از رضایت پروردگار در کنار آن گره گشایی از امور مردم و کسب رضایت فرمانده اصلی یعنی حضرت اما امام عصر (عج) مد نظر است.

گفتنی است امروز سردار شجاعی نسب به سمت فرمانده جدید انتظامی خراسان جنوبی منصوب و از زحمات سردار فرشید تقدیر خواهد شد.

کد خبر 5735736

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۰۹:۲۶ - ۱۴۰۱/۱۲/۲۷
      0 0
      امیدوارم قدر مدافعان وطن را بدانیم که نمی دانیم